Wat kan de Installatie Consultant voor u betekenen

Integraal ontwerp / advies

Portfolio Installatie Consultant - Integraal advies/ontwerp

U wilt als opdrachtgever een utiliteitsgebouw realiseren maar u wilt voorkomen dat er tijdens de realisatie discussies ontstaan tussen de verschillende betrokken  partijen. De Installatie Consultant kijkt naar de raakvlakken die installaties hebben met elkaar en de bouwkundige  discipline. Clashes worden opgelost voor u begint! Altijd met in het achterhoofd het doel dat voor u als opdrachtgever de oplossing integraal bevredigend moet zijn. De Installatie Consultant zorgt ervoor dat de puzzelstukjes op de juiste plaats vallen!

Ondersteuning / Support

Installatie Consultant - Ondersteuning en support

Heeft u als installateur of toeleverancier voor utiliteit en industrie een opdracht verworven waarvoor technische projectondersteuning nodig is? De Installatie Consultant helpt u graag bij uw utiliteits of industrieproject. Dit kan zowel in de acquisitie, ontwerp / voorbereidingsfase als tijdens de realisatie van uw project on site.

Samenwerking

De Installatie Consultant slaat geregeld de handen ineen met vak- of branchegenoten om samen een project te realiseren. Dit kan variëren van een voorontwerp in een calculatietraject tot het opstellen van energieberekeningen bij de renovatie van stookinstallaties of het participeren in een bouwteam traject.